Home Despre noi Magazine Contact
 
Constructii, Mobila si Amenajari case

Despre noi

S.C. EMDEART S.R.L. Bucuresti

2001 - Anul in care a intrat pe piata societatea noastra incercānd sa readuca in actualitate arta traditionala romāneasca prin realizarea de obiecte decorative traditionale si obiecte de artizanat inspirate, de asemenea, din arta populara romāneasca.

Astfel pe parcursul acestor ani de activitate a reusit sa se impuna prin stil, calitate si diversitate de modele. In prezent realizam peste 400 de articole care, in mare parte, sunt prezentate in acest catalog.

In cursul anului 2005 am dezvoltat si partea de mic mobilier si mobilier comercial prin care incercam sa oferim clientilor nostri mobilier din lemn masiv realizat pe baza dorintelor acestora sau adoptānd solutii neconventionale, dar ingenioase, corespunzatoare spatiului de amenajat. Mobilierul astfel realizat este de regula unicat fiind adaptat strict pe spatiul respectiv si tinānd cont de preferintele clientului.

 Asadar, daca doriti produse decorative sau de artizanat pentru magazinul dumneavoastra sau doriti un mobilier nou dar "altfel" va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

 Incepind cu anul 2007 am dezvoltat si segmetul amenajarilor interioare, pastrind ideea initiala de a realiza amenajari - "altfel" -. Astfel se pot amenaja spatii interioare in cadrul carora asiguram proiectarea si montajul de scari interioare, balustrade, lambrisaje si placarea pardoselilor cu dusumea/ parchet.